Harmelen | straatinfo

overval-beroving politie meldingen

Gewelddadige beroving in Bureau Hengeveld

overval / beroving

Het tv-programma Bureau Hengeveld van RTV Utrecht besteedt in de uitzending van woensdag 21 april onder andere aandacht aan de gewelddadige beroving van dinsdagavond 23 maart op een vrouw bij een geldautomaat in Harmelen.
Een 68-jarige vrouw uit Harmelen neemt die avond rond 20.30 uur bij een automaat aan de Kloosterweg geld op. Plotseling pakt iemand haar vast. Er ontstaat een schermutseling tussen de vrouw en twee dieven. Daarbij loopt het slachtoffer een steekwond in haar been op. Daarna gaan de dieven ervandoor in de richting van de Kerkstraat. De dieven zijn twee mannen of een man en een vrouw. Het slachtoffer denkt dat de dieven haar bankpas en haar geld hebben gestolen. Later blijkt dat die door de geldautomaat zijn ingeslikt . Bureau Hengeveld toont beelden van deze poging tot beroving bij de geldautomaat. De uitzending is op woensdag 21 april om 13.30 uur. Elk uur volgt een herhaling tot de volgende ochtend 07.00 uur. Dus om 14.30 uur, 15.30 uur enzovoort.

Soortgelijke berichten

Passantenonderzoek na gewelddadige beroving
Aalten

Verdachte aangehouden voor gewelddadige beroving
Rotterdam

Gewelddadige beroving in Dossier GLD
Nijmegen

Beroving
Heerhugowaard

Beroving
Zwanenburg

Beroving
Den Helder

Beroving
Ijmuiden

Beroving
Utrecht

Beroving
Heerhugowaard

Politie houdt man aan na beroving
Capelle Aan Den Ijssel

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio